SUCCESVERHALEN

DUITS ONDERZOEK: LEPTOZ® GEMBERSLANK MAAKT SLANKER

Een Duits onderzoek heeft aangetoond dat dikke personen veel baat hebben bij het gebruik van het natuurlijke afslankmiddel Leptoz® Gemberslank.

De Europese onderzoekers gaven 17 corpulente vrouwen tussen de 18 en 69 jaar, over een periode van een half jaar, dagelijks 1 dosis Leptoz® Gemberslank. Een andere even grote groep vrouwen in dezelfde leeftijdscategorie kreeg een placebo toegediend.

Daarnaast kregen beide groepen dezelfde voedingsmiddelen en hoeveelheden voorgeschreven. Tussentijds en aan het einde van de proefperiode bleken diverse parameters significant te verschillen.

De gebruikers van Leptoz® Gemberslank bleken aan het slot van het onderzoek gemiddeld 34 procent meer gewicht te hebben verloren.

Bovendien hadden ze al in een eerder stadium een voldaan gevoel en waren energieker. Ook bleek het natuurlijke afslankmiddel een gunstig effect te hebben op het LDL- cholesterolgehalte.

Een voedingsdeskundige die samenwerkt met de vermaarde Europese afslankexpert Jonathan Clarke zegt vanuit Duitsland dat er veel positieve resultaten met Leptoz® Gemberslank worden behaald.

“Wij zien bij onze cliënten die afslanken steeds weer de snelle en gunstige werking. Onze voedingsvoorschriften in combinatie met meer beweging en Leptoz® Gemberslank blijken bijzonder effectief te zijn. Niet alleen dit laatste onderzoek toont dat onomstotelijk aan, ook de voorgaande laten zien dat dikke personen sneller vermageren met het plantaardig middel”, aldus de voedingsdeskundige.

LERARES RAAKT BUIKVET SNEL KWIJT

Een lerares is 5 centimeters omvang bij haar middel kwijtgeraakt.

“Ik ben in korte tijd ongeveer 5 centimeter buikomvang kwijtgeraakt. Mijn jeansbroek ter hoogte van mijn buik zit nu heel erg slap, vooraf zat die strak. Ik heb een nieuwe afslanktherapie gecombineerd met Leptoz® Gemberslank”.

“Dagelijks neem ik 1 theelepel Leptoz® Gemberslank in. Ik merk dat ik door de dag heen veel minder honger en trek heb, bovendien heb ik veel meer energie”.

“Hierdoor beweeg ik over het algemeen ook meer. Ik voel mij nu veel beter en ga gezonder en slanker door het leven, dankzij Leptoz® Gemberslank”, klinkt de basisschoollerares op blijde toon.

VROUW VERLIEST 12 KG MET LEPTOZ® GEMBERSLANK

Babet Vierhuis is in een tijdbestek van ongeveer drie maanden ruim 12 kg overtollig lichaamsgewicht kwijtgeraakt. De vrouw hoorde over het plantaardig middel op basis van speciaal biologisch geteelde gemberwortels. Ze gebruikte dagelijks het natuurmiddel Leptoz® Gemberslank om haar overtollige kilo’s in korte tijd te verliezen.

Babet vertelt dat ze van een vriendin hoorde over de goede resultaten die geboekt worden met Leptoz® Gemberslank. Ze besloot de volgende dag om ook Gemberslank te gebruiken® .

“Ik ben zeer tevreden omdat ik zichtbaar slanker ben geworden en dat met weinig moeite”, zegt ze vol trots.

Er zijn vaker positieve reacties gemeld van personen die Leptoz® Gemberslank hebben gebruikt en daarmee vlot zijn afgeslankt. Het is een 100 procent plantaardig product.

AFSLANKMIDDEL LEPTOZ® GEMBERSLANK ERG POPULAIR

Het natuurlijke afslankmiddel Leptoz® Gemberslank blijkt erg populair te zijn onder personen die willen vermageren. Het vloeibare natuurproduct op basis van biologisch geteelde gemberwortels en andere gezonde plantaardige kruiden wordt door steeds meer personen toegepast om overtollige kilo’s kwijt te raken.

Mevrouw Gerlinde is in een tijdsbestek van ongeveer drie weken ruim 4 kilo gewicht kwijtgeraakt. Samen met twee vriendinnen begon ze Leptoz® Gemberslank ook te gebruiken.

“Ik hoorde van mijn oom dat veel van zijn collega’s op kantoor flink zijn afgeslankt door elke dag een theelepeltje Leptoz® Gemberslank in te nemen. Toen raakte ik erg geïnteresseerd. Het resultaat is positief verrassend. Mijn vriendinnen zijn ook afgevallen, maar wel iets minder omdat ze erg veel snoepen”, zegt Gerlinde vol enthousiasme.

MONTANA: IK HEB ZEER GOEDE ERVARINGEN MET LEPTOZ® GEMBERSLANK

De populariteit van het natuurlijke afslankmiddel Leptoz® Gemberslank neemt verder toe. Steeds meer personen die kilo’s op gezonde wijze kwijt willen, gebruiken het middel op basis van speciaal geselecteerde natuurlijke nutriënten. Veelal zeggen ze, succes te boeken in de strijd tegen het overtollig vet.

Montana is erg tevreden over Leptoz® Gemberslank. “Ik heb zeer goede ervaringen met Leptoz® Gemberslank. Het remt de honger en trek waardoor je automatisch minder gaat eten. Daarnaast val je veel sneller af, vooral als je ook gaat sporten”.

“Leptoz® Gemberslank geeft mij trouwens ook meer energie, ik voel mij fitter. Een flink aantal mensen in mijn omgeving hebben het ook gebruikt en het resultaat bij hen is ook zichtbaar”, zegt Montana op tevreden toon.

PATTY WONG VERLIEST 23 KG MET LEPTOZ® GEMBERSLANK

Patty Wong is binnen vier maanden maar liefst 23 kg gewicht kwijtgeraakt. De vrouw die nu slank door het leven gaat heeft dagelijks het plantaardig middel Leptoz® Gemberslank gebruikt om de overtollige kilo’s in korte tijd te verliezen.

Er zijn veel positieve reacties van personen die Leptoz® Gemberslank hebben gebruikt en daarmee vlot zijn afgeslankt. Het is een 100 procent plantaardig product.