VRAGEN & ANTWOORDEN

Kan ik Leptoz® Gemberslank zo lang als ik wil gebruiken?

Ja, u kunt Leptoz® Gemberslank onbeperkt conform de aangegeven doseringen gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen of interacties gemeld.

Word ik dikker wanneer ik eenmaal ben afgevallen en vervolgens stop met het gebruik van Leptoz® Gemberslank?

Nee! Door te stoppen met Leptoz® Gemberslank wordt u niet dikker! Integendeel, Duits onderzoek heeft aangetoond dat personen die langere tijd Leptoz® Gemberslank hebben gebruikt, na het stoppen minder aanleg hebben om dik te worden.

De mate van eventueel dikker worden na het stopzetten van het gebruik hangt ook af van uw voedingspatroon, de mate waarin u beweging heeft als ook andere factoren. Als u Leptoz® Gemberslank blijft gebruiken is de kans om dikker te worden echter significant kleiner.

Geeft Leptoz® Gemberslank bijwerkingen?

Nee! Er zijn conform de aangegeven dosering geen bijwerkingen of interacties bekend. Leptoz® Gemberslank kunt u zonder bezwaar langdurig conform de aangegeven doseringen gebruiken.

Heeft het gebruik van Leptoz® Gemberslank ook andere voordelen?

Leptoz® Gemberslank bevordert het afslankproces en kan bovendien het lichamelijk welzijn ondersteunen. Veel gebruikers zeggen ook meer energie en levenslust te ervaren.

Leptoz® Gemberslank is rijk aan natuurlijke essentiële vitaminen, mineralen, sporenelementen evenals heilzame kruiden en polyfenolen die een gunstige werking hebben op het lichaam.

Mag ik Leptoz® Gemberslank ook combineren met andere afslankboosters?

Ja, u mag Leptoz® Gemberslank combineren.

Hoe komt het dat Leptoz® Gemberslank ook een positieve invloed heeft op de huid, het haar en veel voorkomende klachten?

Veel gebruikers ervaren behalve een vermindering van het lichaamsgewicht, ook een zichtbare verbetering van de huidconditie evenals het haar.

Ook bij veel voorkomende lichamelijke klachten kan Leptoz® Gemberslank een ondersteunende werking hebben. Dit komt onder meer door de synergetische werking van de gezonde fytonutriënten en polyfenolen in deze formule.

Hoe komt het dat ik mij nu veel energieker voel door het gebruik van Leptoz® Gemberslank?

Leptoz® Gemberslank bevat zingibain. Dit natuurlijke nutriënt heeft een gunstige invloed op de spijsvertering en zorgt voor een betere opname van belangrijke voedingsstoffen en het verbranden van calorieën.

De verschillende nutriënten, kruiden en polyfenolen in Leptoz® Gemberslank kunnen zuiverend, slijmoplossend, ontspannend en vitaliserend werken.

Kan ik Leptoz® Gemberslank behalve voor mijn overgewicht ook voor andere klachten gebruiken?

Ja! Leptoz® Gemberslank ondersteunt in sterke mate het afslankproces maar kan door de bijzondere combinatie van natuurlijke nutriënten ook ondersteunend zijn bij griep, migraine, maag – en darmklachten, lusteloosheid, menstruatiepijnen, impotentie en huidklachten. Leptoz® Gemberslank kan zorgen voor meer vitaliteit.

Ik ben diabetespatiënt. Mag ik ook Leptoz® Gemberslank gebruiken?

Ja, Leptoz® Gemberslank geeft geen bijwerkingen, is erg gezond, bevat weinig koolhydraten en is ook geschikt voor personen met diabetes mellitus.

Na hoeveel tijd merk ik resultaat met Leptoz® Gemberslank?

Het beste effect komt geleidelijk gedurende 6 tot 12 weken- bij dagelijks continu gebruik- tot stand. In sommige gevallen in een eerder stadium.

De afslankende werking van Leptoz® Gemberslank neemt vervolgens gestaag toe. Echter kunnen de resultaten door diverse factoren sterk wisselen.

Positieve resultaten met Leptoz® Gemberslank worden eerder bereikt indien het onderdeel uitmaakt van een gewichtsafnameprogramma onder begeleiding van therapeutische zorg evenals het verhogen van de dagelijkse beweging.

Hoe vaak moet ik Leptoz® Gemberslank innemen?

De dosering is 1 theelepel per dag, of 2 mL. Inname kan na het ontbijt, de middagmaaltijd of avondmaaltijd. U mag zelf bepalen welk tijdstip uw voorkeur krijgt.

Mijn bloeddruk is te hoog. Mag ik ook Leptoz® Gemberslank gebruiken?

Ja, Leptoz® Gemberslank geeft geen bijwerkingen, is juist erg gezond en ook geschikt voor personen met een verhoogde bloeddruk.

Ik heb maagklachten. Mag ik ook Leptoz® Gemberslank gebruiken?

Ja, Leptoz® Gemberslank is ook geschikt voor personen met maagklachten en heeft een positief effect op de spijsvertering.
 
Ik geef borstvoeding. Mag ik ook Leptoz® Gemberslank gebruiken?

Ja, Leptoz® Gemberslank is erg gezond en geeft geen bijwerkingen.

Hoe moet ik Leptoz® Gemberslank bewaren na openen?

Leptoz® Gemberslank moet na het openen in de koelkast bewaard worden. Het natuurproduct is na openen nog 40 dagen houdbaar.

Heeft Leptoz® Gemberslank een aangename smaak?

Ja, Leptoz® Gemberslank heeft volgens veel gebruikers een erg aangename smaak.

Is Leptoz® Gemberslank geschikt voor veganisten?

Ja, Leptoz® Gemberslank bevat geen dierlijke bestanddelen en is ideaal voor veganisten.

Mag ik mijn dagdosis verdubbelen om zo betere resultaten te behalen?

Ja, indien u dat wenst kunt u zonder bezwaar 2 theelepels Leptoz® Gemberslank per dag innemen. Inname kan na het ontbijt, de middagmaaltijd of avondmaaltijd. U mag zelf bepalen welk tijdstip uw voorkeur krijgt.

Ik gebruik medicijnen. Mag ik Leptoz® Gemberslank gebruiken?

Ja, u mag Leptoz® Gemberslank zonder bezwaar gebruiken. Leptoz® Gemberslank is erg gezond, geeft geen bijwerkingen en er zijn geen interacties met geneesmiddelen bekend.

Ik ben niet dik, maar ik wil overgewicht of de aanmaak van overtollig vet voorkomen. Mag ik Leptoz® Gemberslank ook hiervoor gebruiken?

Ja, Leptoz® Gemberslank is ook zeer geschikt voor personen die overgewicht of vetzucht willen voorkomen. U kunt dagelijks 1  theelepel Leptoz® Gemberslank innemen.

Mag ik Leptoz® Gemberslank gebruiken voor het verbeteren van mijn huid ondanks ik niet dik ben?

Ja, dat mag! Veel gebruikers ervaren ook een zichtbare verbetering van de huidconditie evenals het haar. Dit komt onder meer door de synergetische werking van de gezonde fytonutriënten en polyfenolen in deze natuurlijke formule.

Kan ik door het gebruik van Leptoz® Gemberslank meer honger krijgen?

Nee, Leptoz® Gemberslank zorgt juist voor het verminderen van hongergevoelens en trek in zoet! Wellicht consumeert u teveel geraffineerde koolhydraten of is er sprake van een andere oorzaak.

Bekijk ook productdetails